ΦΙΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Γιατί το Facebook διέγραψε πάνω από 4.000 προφίλ στην Ελλάδα και ποια είναι αυτά;

Γιατί το Facebook διέγραψε πάνω από 4.000 προφίλ στην Ελλάδα και ποια είναι αυτά;

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 30 δευτερόλεπτα
2 βδομάδες πριν οι “ιδιοκτήτες” του Facebook δήλωναν πως η εταιρία τους λαμβάνει μέτρα ώστε σύντομα να μην επιτρέπει την δημοσίευση φωτογραφιών που πιθανόν (με τα δικά τους πάντα κριτίρια) επικροτούν πράξεις βίας , εξισώνοντας έτσι την πράξη αυτή με την ρατσιστική προπαγάνδα (την οποία επίσης δήλωσε πως δεν θα επέτρεπε). ‘Ετσι πριν από λίγη ώρα απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί χρηστών βάση του σκεπτικού αυτού (της χρήσης βίας) καθώς πιθανότατα είχαν κάποιες φωτογραφίες από κάποιες οδομαχίες, συγκρούσεις κτλ. ‘Ετσι ομάδες που λειτουργούσαν στην πλατφόρμα του facebook και είχα... περισσότερα »

Ναόμι Κλάιν: Πρέπει να είστε έτοιμοι για επόμενο κύμα

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 2 ώρες
Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Τσακαλίδης / FosPhotos «Μία εβδομάδα πριν, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα γινόταν στην Τουρκία κι ότι το κύμα της αντίστασης θα εξαπλωνόταν σε όλον τον κόσμο. Φαντάζομαι ότι οι πολιτικοί σας παρακολουθούν από κοντά τα γεγονότα. Κανένας δεν ξέρει τι είναι αυτό που θα αλλάξει τη ροή του κύματος και θα προκαλέσει τσουνάμι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε για το επόμενο κύμα, να μην το αφήσουμε απλώς να περάσει από πάνω μας. Στην Ελλάδα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάτε ως αφορμή για μια πραγματική... περισσότερα »

Το Ελληνικο Καλοκαιρι της Αριστερας.....

Tasoula BστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 3 ώρες
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013 EKTAKTO: Ο Τσίπρας καθ΄οδόν προς Ιερισσό.... Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, αυτή τη στιγμή (Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 ώρα 10:09 π.μ) ο Τσίπρας κατευθύνεται στην Ιερισσό και θα μιλήσει στους κατοίκους στις στις 01:00 μμ. Μετά την μοναδική σε παλμό και αποφασιστικότητα συγκέντρωσή στο ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ της ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ οπου Αριστεροί και όχι μόνο πολίτες εξέπεμψαν ΙΣΧΥΡΟ μήνυμα πως είμαστε παρόντες , πως δεν τέλειωσαν μαζι μας, πως ήρθε η ΩΡΑ της Αντίστασης απέναντι στα ΝΤΟΠΙΑ και ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του ΒΡΟΜΙΚΟΥ... περισσότερα »

Μια πρώτη γεύση απο τον μπούλο που θα πάρει το κόμμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (προφητικό βιντεο)

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 3 ώρες
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ?? Του Αντώνη Βασιλόπουλου Ηττα κατά κράτος υπέστησαν οι δύο συνδικαλιστικές παρατάξεις *ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ,* οι σύνεδροι των οποίων κατήλθαν στις εκλογές με ξεχωριστά ψηφοδέλτια για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο *Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ).* *«Στάσιμος» νικητής, ο οποίος παίρνει και την προεδρία στο μεγαλύτερο εργατικό κέντρο της χώρας, αναδείχθηκε η ΔΑΣ (ΚΚΕ), η οποία δεν αύξησε τις δυνάμεις της, παρά τις διασπάσεις, διατήρησε όμως τις 9 έδρες που είχε στην προηγούμενη 31μελή διοίκηση. Κερδισμένες από τις διασπάσεις φαίνονται οι συνδικαλιστικές παρατάξεις της... περισσότερα »

Πολιτική Δικαίωση Π.Καμμένου, απερρίφθησαν οι εναντίον του "παπαντρεϊκές" αγωγές: "Θα αποκαλώ πλέον τον Αντρίκο «λαμόγιο» μόνο μία φορά τον μήνα!"

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 4 ώρες
*Πολιτική δικαίωση για τον ίδιο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στην δικαστική διαμάχη του με τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού, Αντρίκο Παπανδρέου σχετικά με τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.* Σύμφωνα με την απόφαση *απορρίφθηκε η πρώτη αγωγή κατά του κ.Καμμένου, και επιβλήθηκαν σε βάρος του κ.Παπανδρέου δικαστικά έξοδα ύψους 20 χιλιάδων ευρώ, ενώ αποδέχθηκε εν μέρει την δεύτερη αγωγή του, και υποχρέωσε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να καταβάλλει το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ*, για *«ανάρμοστους χαρακτηρισμούς»* σε βάρος του Αντ... περισσότερα »

Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας....

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 4 ώρες
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣΓιατί η Ελλάδα δεν εκχωρείται... Για νέες θέσεις εργασίας. Για ακόμη καλύτερες συντάξεις. Για ακόμη μεγαλύτερο εισόδημα. Για την ελευθερία και τα δικαιώματα του πολίτη. ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

“Τριπλούν ..πρωτιάς” για Ελλάδα σε παραοικονομία, μαύρη εργασία και παράνομους μετανάστες

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 4 ώρες
*Στα 45 δις ευρώ η παραοικονομία στην Ελλάδα**Στο 24% του ελληνικού ΑΕΠ διαμορφώνεται η παραοικονομία στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα του βρετανικού Institute of Economic Affairs,* την οποία υπογράφει ο «γκουρού» της σκιώδους οικονομίας καθηγητής Friedrich Schneider.*Σύμφωνα με την έρευνα, η Ελλάδα έρχεται στην πρώτη θέση μεταξύ των 21 χωρών – μελών του ΟΟΣΑ που εξετάστηκαν, με την κοστολόγηση της παραοικονομίας να αγγίζει τα 45 δις ευρώ.* Στη δεύτερη θέση έρχεται η Ιταλία με ποσοστό 21,6%. Περίπου 30 εκατομμύρια άνθρωποι υπολογίζεται ότι εργάζονται ανασφάλιστοι στην Ευρωπαϊκή Ένωσ... περισσότερα »

Με αίμα "βάφτηκε" η άσκηση "ΚΑΤΑΙΓΙΣ 13": Νεκρός στρατιώτης από ανατροπή τεθωρακισμένου οχήματος (βίντεο)

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 4 ώρες
*Ένας φαντάρος έχασε τη ζωή του, όταν λίγο πριν από τις 6 το πρωί, άρμα μάχης βγήκε από τον δρόμο και ανατράπηκε. Το ερπυστριοφόρο όχημα Μ113, εξετράπη της πορείας του στην παράπλευρη οδό της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της περιοχής Συκάμινο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε σε χαράδρα και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του στρατιώτη (ΠΝ) Ε.Κ. * Στο όχημα επέβαινε άλλος ένας στρατιώτης, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του. Στον τόπο του δυστυχήματος έχει μεταβεί ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος για να συντονίσει τις έρευνες. Το ... περισσότερα »

Δεσμεύτηκαν τα τελευταία 100 χιλ. ευρώ στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ -Eνα βήμα πριν τη χρεοκοπία

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 5 ώρες
Καλά πως κάνετε έτσι για μερικά ψωροχιλιαρικα όταν έχετε τον Αντωνάκη? Τα τελευταία 100.000 ευρώ που υπήρχαν στα ταμεία του κόμματος και αποτέλεσαν μέρος των χρημάτων από την τρίτη δόση του 2012 που ήταν τρία εκατομμύρια ευρώ, δεσμεύτηκαν με δικαστική απόφαση του πρωτοδικείου, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών». Στο δικαστήριο είχε προσφύγει ταξιδιωτικό γραφείο για τη διεκδίκηση 240.000 ευρώ από μεταχρονολογημένη επιταγή που είχε υπογράψει στη θητεία του ο τέως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Σύμφωνα με την εφημερίδα πάντως το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφεί... περισσότερα »

Στη ΒΙΟΜΕ με τη Ναόμι

ΌττοστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 14 ώρες
Με παίρνει χθες τηλέφωνο ο φίλος μου ο Πέτρος. "Θα έρθεις αύριο στη ΒΙΟΜΕ, μιλάει η Ναόμι Κλάιν", μου λέει στη γρήγορα. "Κλάιν μάιν", σκέφτηκα εγώ χωμένος στον καναπέ με τη φραπεδιά και τον Πρετεντέρη να μ' ενημερώνει για τα καθέκαστα. Μετά θυμήθηκα πως όλος ο τόπος βοά για την επίσκεψη της Ναόμι στη χώρα μας και δεν ήθελα να κάνω τον άσχετο - μη μας πάρουνε και για ντιπ πιρπιτσόλια - κι έκανα όλο προσποιητό ενδιαφέρον: "Α και βέβαια θα έρθω. Πολύ θα ήθελα να δω τη Ναόμι από κοντά". "ΟΚ φίλε, θα περάσω να σε πάρω στις επτά παρά, τα λέμε" χάρηκε ο Πέτρος κι έκλεισε. - "Τι ήθελε π... περισσότερα »

Ούτε τοῦτο τὸ καλοκαῖρι δεν θὰ ῾ρθεῖ ὁ Κινέζος

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 14 ώρες
Οι δημο(σ)κόποι, για όσους θέλουν να τους πιστεύουν, επιβεβαιώνουν ότι η εθνική κατάθλιψη έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα: η κοινή γνώμη, αποσβολωμένη, ολισθαίνει στην γκεμπελική λάσπη των διάφορων «ομάδων αλήθειας», πιστεύοντας, με τρόπο μυστικιστικό κι ορθόδοξο, ότι με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας η οικονομία σταθεροποιείται και ότι τα χειρότερα βρίσκονται ήδη πίσω. Πλανάται έτσι μια επίφαση αισιοδοξίας κι ένα τεχνητό κλίμα φρούδων ελπίδων που υποτίθεται ότι συντηρεί τον πρωθυπουργεύοντα σφουγγοκωλάριο ως τον «καταλληλότερο» εκδοροσφαγέα. Η εντύπωση αυτή, για όποιον... περισσότερα »

Enikos.gr, στα βήματα του Defencenet! Ο Χατζηνικολάου και το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο!

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 16 ώρες
* Τελικά οι παλιές αγάπες δεν χάνονται. Ιδιαιτέρως οι παλιές (ίσως και νέες) φιλίες, σου αφήνουν ανεξίτηλα τα σημάδια τους!* * ** Στην φωτογραφία με το βελάκι, ο εκδότης, ολίγον, αλλά με μέτρο αντιμνημονιακός Χατζηνικολάου, με τον Ευάγγελο Αβέρωφ, και τον νυν πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.* * ** ** Και ερχόμαστε στο κύριο πιάτο. Πριν λίγη ώρα, το ανεξάρτητο και μαχητικό Blog του Χατζηνικολάου, βγάζει την παρακάτω είδηση:* *Εδώ *και το Link....*Για όση ώρα θα την έχουν την είδηση έτσι, μετά το ρεζιλίκι τους.* * * * ΣΚΑΝΔΑΛΟ Νο1: Κάνουμε το κόπο και διαβάζουμε την είδηση, από το blog το... περισσότερα »

Οι μακρινοί «συγγενείς» μας αλεβίτες Τούρκοι – Γιατί εξεγείρονται

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 17 ώρες
*Πίνουν κρασί, πιστεύουν στην «Αγία Τριάδα», αλλά δεν είναι χριστιανοί. Θρησκευτικά πλησιάζουν στους σιίτες, πολιτικά ψηφίζουν Αριστερά. Οι αλεβίτες, μεγάλο μέρος μιας νέας τουρκικής μεσαίας τάξης που εξεγείρεται στη γείτονα, είναι «μακρινοί, άγνωστοι συγγενείς μας».* Οι αλεβίτες είναι η μεγαλύτερη θρησκευτική μειονότητα της Τουρκίας, ζουν και στην Ελλάδα (στη Θράκη) αλλά μόλις που τους γνωρίζουμε. Οι αλεβίτες-μπεκτασήδες πρόσφατα απέκτησαν το θάρρος να απαιτήσουν τα δικαιώματά τους. Επί αιώνες υπό διωγμό,κρατούσαν κρυφή τη θρησκεία τους. Υπολογίζεται πως αριθμούν περίπου 10-15 εκα... περισσότερα »

Έκτακτο: Κάλεσμα Γλέζου για κατάληψη του Σκοπευτηρίου Καισαριανής, για να μην ξεπουληθεί!

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 18 ώρες
Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο σκοπευτήριο Καισαριανής, ενάνρια στο ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησής του., αφού τον ενέταξαν στο ΤΑΙΠΕΔ, που μίλησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο Μανώλης Γλέζος έκανε την έκπληξη. Ο βετεράνος αγωνιστής της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, κάλεσε τον κόσμο να μείνει στο Σκοπευτήριο όσο χρειαστεί για να το υπερασπιστεί από το ξεπούλημα. Να μη φύγει κανείς. Και ο κόσμος ήταν πολύς. *Αυτό είναι κάλεσμα σε αγώνα διαρκείας!* * Εσύ άνεργε, συνταξιούχε εργαζόμενε μπορείς να ακολουθήσεις τον δρόμο του αγώνα, έστω αρχίζοντας από το Σκοπευτήριο. Που μόνο ''... περισσότερα »

Επιστολή της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας προς το ΚΚΕ

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 18 ώρες
Επιστολή της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας προς το ΚΚΕ Σε επιστολή της προς το *ΚΚΕ* η *ΚΕ του ΚΚ Τουρκία*ς τονίζει: *«Το ΚΚ Τουρκίας είναι ευγνώμον απέναντι στο ΚΚΕ για την πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης διαδήλωσης αλληλεγγύης στην Αθήνα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΚΕ και την Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ που γίνεστε συμμέτοχοι στην πάλη μας στην Τουρκία. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον σύντροφο Δημήτρη Κουτσούμπα για τη χτεσινή συνέντευξη Τύπου όπου εξήγησε τις εξελίξεις στην Τουρκία. Όπως γνωρίζετε, το κόμμα μας δέχεται επιθέσεις από τις δυνάμεις ασφαλείας της κυβέρνησης του ΑΚΡ. Δεν... περισσότερα »

Είμαστε όλοι Τούρκοι.

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 18 ώρες
Είμαστε όλοι Τούρκοι. Ποιοι είναι Ναζιστές και ποιοι εξεγερμένοι όμως; Παναγιώτης Χατζηστεφάνου Μην γελιέστε με τον εθνικό χαρακτηρισμό που συνοδεύει τους εξεγερμένους στην Κωνσταντινούπολη και στις υπόλοιπες πόλεις της γείτονος. Δεν είναι εσωτερικό ή εθνικό ζήτημα της χώρας «τους». Είναι ένα μέτωπο ενός διεθνούς πολέμου που ξεσπάει μπροστά στα μάτια μας και έχει εστίες που μετράνε θύματα, εξαγοράζουν συνειδήσεις, θέτουν ηθικά διλήμματα των οποίων οι απαντήσεις είναι ζωτικής σημασίας. Αφορμή; Σχεδόν γραφική στην σχηματικότητα της. Κάποιων οι σκηνές καίγονται από δυνάμεις της αστυ... περισσότερα »

Κατεδαφίζεται το… «success story» Σαμαρά-Στουρνάρα ΚΑΙ από την Guardian: "Ανοησίες ενώ το κράτος καταρρέει"

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 18 ώρες
*«Κανείς δεν αμφισβητεί σοβαρά ότι η οικονομία της χώρας εξακολουθεί να νοσεί βαριά, η χώρα το 2014 θα βρεθεί για έβδομη συνεχή χρονιά σε τροχιά ύφεσης με πάνω από ένας στους τέσσερις Έλληνες να είναι χωρίς δουλειά (δύο στους τρεις στους νέους). Το κράτος πρόνοιας καταρρέει, το ίδιο και οι δημόσιες υπηρεσίες, ενώ οι μισθοί έχουν πιάσει πάτο»* Το άρθρο του οικονομικού αναλυτή της Guardian με τίτλο «Οι συζητήσεις περί ανάκαμψης είναι πρόωρες – και γίνονται για να δικαιολογήσουν την λιτότητα» ξεκινά με τον παραλληλισμό της Ελλάδας ως «το πρώτο ντόμινο που έπεσε στην ευρωπαϊκή κρίση, ... περισσότερα »

Πώς η απαγωγή στα Εξάρχεια εμφανίζεται ως σύλληψη στην Αδριανούπολη

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 19 ώρες
*Η περιγραφή της αρπαγής μέσα από τα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής στην Κωνσταντινούπολη του πολιτικού πρόσφυγα Μπουλούτ Γιαϊλά. Πέντε μέρες μετά, η Ελληνική Αστυνομία εξακολουθεί να δηλώνει άγνοια για την υπόθεση* *Για «απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.» κάνει λόγο η Επιτροπή Αλληλεγγύης και διερωτάται: «Ποιοι οδηγούσαν το ελληνικό αστυνομικό όχημα που τον απήγαγε;»* *Οι τουρκικές αρχές ετοιμάζονται να υποστηρίξουν ότι συνελήφθη σε τουρκικό έδαφος κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα σε τυχαία έφοδο* ** *Του Κώστα Ζαφειρόπουλου* *«30 Μαΐου το βράδυ, ώρα 21.30, περίπου 5 άτομα που μιλούσαν ελληνικ... περισσότερα »

Έπεσαν οι μάσκες: Θέμα ΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ έθεσε από το βήμα της Βουλής ο υφ. (ΥΠ)Ανάπτυξης

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 22 ώρες
*Σε διάλογο ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι, καλεί τα κόμματα, για το ζήτημα των πλειστηριασμών, το υπουργείο Ανάπτυξης. Η κυβέρνηση «άγγιξε» σήμερα το ζήτημα της άρσης τού παρατεταμένου «παγώματος» των πλειστηριασμών για ενυπόθηκες δανειακές υποχρεώσεις.* * * *Με αφορμή τη συζήτηση, στη Βουλή, του νομοσχεδίου για τη διευκόλυνση των δανειοληπτών, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς, δήλωσε ότι τα κόμματα θα πρέπει ίσως και μέσα στο καλοκαίρι να προσέλθουν σε διάλογο για το ζήτημα των πλειστηριασμών.* Ο υφυπουργός επέσεισε τον κίνδυνο, αν το καθεστώς του παγώματος των πλειστηριασμών... περισσότερα »

Η χουντάρα κάνει...πρόβες με τις αύρες καταστολής διαδηλώσεων στο ΟΑΚΑ (φώτο + βίντεο)

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 22 ώρες
Πριν από λίγο έλαβα mail από αναγνώστη του blog, με τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται όπως και το βίντεο. Ευτυχώς “του έκοψε” και τράβηξε τις φωτογραφίες και το βίντεο. Για αυτό πάντα έχετε πρόχειρη μια συσκευή και καταγράψτε, ότι πιστεύετε ότι πρέπει να δημοσιεύεται. Είναι προφανές ότι ο Σαμαράς και η ακροδεξιά κυβέρνηση του Δικτύου ’21, του Φαήλου και των άλλων …Τουρκοφάγων "υπερπατριωτών" *(ΣΧΟΛΙΟ Α.Α.: Και ως γνήσια ακρο(νεο)δεξιά ακρονεοφιλελεύθερση ληστοσυμμορία, πατριδοκάπηλοι λαϊκιστές),* πήραν το “καλό” παράδειγμα του καθεστώτος Ερντογάν και είπαν να “ξεσκονίσουν” τις αύρε... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου